unde ne găsiți ?

Pe malul lacului Bicaz, Sat. Chiriteni, Com. Hangu, Jud. Neamt, Str. Debarcaderului, Nr. 70, 617242 GPS: 47.045472, 26.027364

indicații de orientare

Există disponibilitate

Prețul este calculat per camera pentru Tuesday 19 September 2023 - 20 September 2023 (2 nopți)

deluxe

Cameră deluxe cu jacuzzi, terasă și vedere la lac

Această cameră este locul ideal pentru cei care caută o experiență de relaxare deosebită. Este dotată cu o terasă privată care oferă o panoramă spectaculoasă asupra lacului, fiind un loc perfect pentru a admira peisajul și pentru a te relaxa. În plus, camera este echipată cu o cadă jacuzzi, care oferă o experiență de hidromasaj terapeutică, ajutând la relaxarea mușchilor și eliminarea stresului.

Cazare + mic dejun

460 ron · Preț pentru 1 nopți

Cazare + demipensiune

620 ron · Preț pentru 1 nopți

2

Cazare + pensiune completă

760 ron · Preț pentru 1 nopți

2

#1
Adulți
Copii
+500 ron

Alegerea dumneavoastră

Toate taxele incluse: TVA 9% 460 ron
Check-in 19 September 2023
2
Cameră deluxe cu jacuzzi, terasă și vedere la lac
Check-out 21 September 2023
Cazare + mic dejun
2 adulti, 0 copii
activități

activități care energizează mintea

Descoperă o paletă de activități menite să îți revitalizeze mintea, să îți tonifice trupul și să îți îmbogățească sufletul.

contactează-ne
activități

Romantic escape

„Hai să evadăm într-un loc doar al nostru și pentru noi!” O plimbare cu barca, în căutarea apusului care atinge atât de măiestos apele Lacului Bicaz, poate fi rețeta perfectă pentru a te reconecta cu persoana iubită. Vom condimenta plimbarea cu un pahar de vin spumant pentru ca restul să devină poveste.

Locație

la cazare

Cost

adițional

Durată

3 ore

Siguranță

fără copii

activități

Traseul Bisericii Sf. Ierarh Nicolae (1829)

Săpăturile arheologice au confirmat că satul Hangu se numără printre cele mai vechi așezări de pe valea mijlocie a Bistriței, iar ”prima biserică de mir din Hangu a fost ridicată în prima jumătate a veacului al XVIII-lea, eventual în ultimii șase ani ai veacului al XVII-lea. Locașul, clădit peste un vechi cimitir (într-un mormânt aflat sub naos s-a găsit o monedă de la 1694), avea temelia din bolovani de râu, era pavat în interior cu piatră și era alcătuit din pronaos, naos cu abside laterale și altar.”

Distanță

2km

Dificultate

ușoară

Durată

1 oră

Diferență de nivel

+180m

activități

Turele cu caiacul

Practicarea de caiac este ideală atât pentru corp, cât și pentru minte și reprezintă o simbioză perfectă între a te bucura de sport și a trăi experiențe noi, în mijlocul naturii. În timpul practicării acestui sport, partea superioară a corpului este cea mai solicitată iar folosirea pagaiei pentru vâslire și rotirea trunchiului te ajută să îți tonifiezi brațele, umerii, mușchii de la nivelul spatelui și pectoralii. Turele de caiac pe malul lacului Izvorul Muntelui îți permit să descoperi, de-a lungul plimbării pe apă, numeroase peisaje inedite, care sunt, cel mai adesea, inaccesibile de pe mal. Astfel, te bucuri de liniștea naturii, scăldată în sunetul lin al apei și admiri cât de frumoasă este natura văzută din caiac. În timpul plimbării vei avea parte de tehnici de inițiere și joculețe distractive în echipă.

Locație

la cazare

Cost

adițional

Durată

3 ore

Siguranță

fără copii

activități

Plimbări cu barca

Lacul “Izvorul Muntelui” sau Lacul Bicaz este cel mai mare lac artificial din România, cu o suprafață de 31 km pătrați și o lungime de 40 km. O plimbare cu barca pe aceste ape înseamnă conectarea cu pădurile neumblate din jur, cu maiestuozitatea Ceahlăului și cu poveștile zonei.

Locație

la cazare

Cost

adițional

Durată

3 ore

Siguranță

fără copii

activități

Paddle boarding

Un sport inedit, pe apă unde totul e diferit! Paddle boarding îți oferă ocazia să admiri în liniște peisajele, dar și să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă, nu privind înspre apă de pe uscat, ci invers. Această senzație de libertate, de bucurie a descoperirii de senzații noi, te va detașa rapid de grijile zilnice și cu siguranță vei dori să repeți experiența cât mai curând!

Locație

la cazare

Cost

adițional

Durată

3 ore

Siguranță

fără copii

activități

Off Road 4×4 Nissan Patrol

Câteva ore de plimbare unde oscilăm între peisaje deosebite și offroad-ul necesar să ne ducă la ele. Ne activăm modul aventuros și plecăm pe dealuri din zonă cu promisiunea că vom avea parte de peisaje deosebite.

Locație

la cazare

Cost

adițional

Durată

3 ore

Siguranță

fără copii

activități

E-bike

Bicicleta ne aduce mai aproape de cei dragi petrecând timp de calitate cu ei, zâmbind împreună și pedalând pentru a deveni mai sănătoși. Pentru cei care iubesc senzațiile tari, sălbăticia naturii, sportul și spiritul de echipă, alături de ghizi experimentați organizăm trasee pline de distracție și mișcare atât de benefică pentru corpul și mintea noastră. Primești echipament complet: bicicleta electrică, cască, rucsac, ochelari, sistem de hidratare, mânuși, protecție genunchere.

Locație

la cazare

Cost

adițional

Durată

3 ore

Siguranță

fără copii

activități

Echitație

Plimbarea în natură este o experiență senzațională iar cu cât călărești mai mult, cu atât corpul învață să se miște odată cu calul. Drumul de la începător la călăreț avansat este lung, dar este presărat de multe momente de victorii personale și de extraordinară comunicare cu caii. Îți vei dezvolta capacitatea de coordonare, îți stimulează încrederea, pune mințea în funcțiune și te relaxează complet. Te poți bucura de lecții de echitație pentru începători (în manej) timp de jumătate de oră sau plimbări în natură timp de o oră.

Locație

la cazare

Cost

adițional

Durată

3 ore

Siguranță

fără copii

activități

Pe urmele zimbrilor

Pășește pe urmele celui mai mare mamifer european prin peisajul Carpaților Meridionali. Urmărirea zimbrului are loc pe jos însoțită de un ghid specializat și este disponibilă doar pentru grupuri mici de la 2 la 6 persoane pentru a asigura o atmosferă liniștită și pentru a crește șansele de a observa animalele sălbatice.

Locație

la cazare

Cost

adițional

Durată

3 ore

Siguranță

fără copii

activități

Drumeții de inițiere pe trasee nemarcate

Mișcarea în aer liber, cu cerul deasupra și cu peisajele minunate ale Masivului Ceahlău vor crea un moment propice de relaxare. Știm bine că o drumeție pe munte are numeroase efecte pozitive asupra stării generale de bine menită să stimuleze toate grupele musculare. În acest fel, cei care fac drumeții sunt în mod constant bine dispuși și dorm mai bine. Exercițiile de coborâre coardă și cățărare la stâncă sunt doar o parte din aventurile ce te așteaptă.

Locație

la cazare

Cost

adițional

Durată

3 ore

Siguranță

fără copii

activități

Schiul nautic și wakesurfing

Wakeboard-ul este un sport extrem, dar sănătos, plin de beneficii fizice și psihice. Pe lângă petrecerea unei zile minunate într-un mediu natural și calm al Lacului Izvorul Muntelui, wakeboarding-ul, schiul nautic și wakesurfing sunt sporturi care vă permit să vă mențineți o formă fizică bună, să oferiți beneficii pentru sănătate și să reprezentați o provocare constantă pentru a vă îmbunătăți zi de zi.

Locație

la cazare

Cost

adițional

Durată

3 ore

Siguranță

fără copii

activități

Parasailing

Trei, doi, unu…. și te ridici ușor deasupra bărcii. Lacul Bicaz capătă o culoare mult mai intensă și pare tot mai mic. Este atât de linişte şi atât de plăcut încât nici un gând nu îți va mai ocupa mintea. Mai bine te bucuri de viaţă! Senzaţia pe care ţi-o dau înălţimea, vântul, lacul şi cerul nu poate fi descrisă. Relaxarea devine cuvânt de ordine. Încrederea în forţele proprii capătă noi valenţe. Uşor, uşor, la fel cum am urcat, începe coborârea. Vei iubi parasailingul!

Locație

la cazare

Cost

adițional

Durată

3 ore

Siguranță

fără copii

activități

Rafting cu caiacul pe râul Bistrița

O sesiune de rafting cu caracul pe râul Bistriței este mai mult decât distracție în aer liber. Așadar, din când în când, este bine să ne antrenăm corpul și să simțim puțină adrenalină, pentru că astfel de activități ne pot prelungi viața și pot menține o stare bună de sănătate. Rafting-ul te solicită fizic într-o oarecare măsură, în funcție de gradul de dificultate. Pentru a vâsli prin apele unui râu, vei folosi în principal jumătatea superioară a corpului. Simpla vâslire îți va tonifia brațele, umerii, spatele și va îmbunătăți chiar și abilitatea ta de a gândi. Stai fără griji! Nu ești singur. Vom avea ghizi specializați care te vor iniția, antrena și ghida. Trebuie doar să te lași dus de…valuri!

Locație

la cazare

Cost

adițional

Durată

3 ore

Siguranță

fără copii

activități

Zbor de agrement

Zborul este printre cele mai interesante lucruri pe care le poți face. Cu avioane ultrauşoare, motodeltaplane, parapantă și deltaplan ne aventurăm împreună peste minunate locuri în care trăim dar de cele mai multe ori nu le vedem. Zone prielnice pentru practicarea zborului cu parapanta: Taşca, Dealul Cozla, Dealul Pietricica din Piatra Neamț și Ştefan Cel Mare. Durată: jumătate oră

Locație

la cazare

Cost

adițional

Durată

3 ore

Siguranță

fără copii

activități

Via Ferrata Astragalus

Via ferrata sau excursie pe drumuri ferate este un traseu montan, dotat cu lanțuri și cabluri metalice, montate pe stâncă pe care te poți asigura cu ajutorul echipamentului special. Pe lângă faptul că este cea mai lungă și modernă Via Ferrata din România, sisteme performante de cățărare de aici sunt inspirate din țările din Europa, conceput în totalitate de Ticu Lăcătușu, primul român care a cucerit Everestul. Numele traseului (Astragalus) este dat după numele unei plante care crește exclusiv în această zonă. Lungimea totală a traseului de via ferrata este de 600 de metri, dus-întors, incluzând aproximativ 400 de metri de secțiune totală de mică dificultate și o secțiune totală de aproximativ 200 de metri de dificultate medie. Peretele de stâncă are o înălțime de circa 170 de metri, cu plecare de la cota 730 m și sosire în punctul culminant la cota 900 m. Pe toată lungimea sa există un cablu de oțel fixat în stâncă, de care se prind sistemele de siguranță, iar acolo unde traseul permite, există trepte metalice pentru o ascensiune mai ușoară. Pentru parcurgerea traseului de via ferrata se utilizează un echipament obligatoriu ce va fi închiriat în aceeași zi. Durată traseului de via ferrata: 3 ore dus/intors. accesibil și pentru copii

Locație

la cazare

Cost

adițional

Durată

3 ore

Siguranță

fără copii

activități

Via Ferrata Wild Ferenc

Traseul este denumit după pionierul alpinismului transilvanean Wild Ferenc și este localizat în Suhardul Mic (1345m), langa lacul Rosu, in Cheile Bicazului. Are o lungime de aproximativ 200 de metri și diferență de nivel de 173 metri. Punta suspendată de aproximativ 15 metri, din partea superioara a traseului, ofera turiștilor o priveliște minunată asupra lacului Roșu. Pentru parcurgerea traseului aveți nevoie de echipament special, curaj și dorința de a descoperi peisaje deosebite, precum priveliștea spre întreg Lacul Roșu pe puntea suspendată de aproximativ 15 metri, din partea superioară a traseului. Traseul este gratuit, are o dificultate notată C/D (mediu/dificil), timp de parcurs: 50 min. (nivel avansat) și se recomandă o înalțime corporală min. 150 cm și vârsta min. 14 ani. Durată traseului de via ferrata: 2 ore/dus-întors

Locație

la cazare

Cost

adițional

Durată

3 ore

Siguranță

fără copii

activități

Plimbare cu telegondola

Telegondola din Piatra-Neamț este singura din țară care traversează un oraș și ajunge pe un masiv muntos locul perfect să admiri oraşul de la aproape 60 de metri înălţime, plutind deasupra clădirilor istorice. Staţia telegondolei este situată chiar lângă Gara Piatra-Neamţ (la poalele Muntelui Pietricica) şi traseul urcă până în vârful muntelui Cozla.

Locație

la cazare

Cost

adițional

Durată

3 ore

Siguranță

fără copii

activități

Pescuit sportiv şi de agrement

Ia-ți undița și vin-o pe Lacul Izvorul Muntelui! Pescuitul sportiv sau recreativ este una dintre cele mai apreciate metode de relaxare, mai ales în rândul bărbaților. Activitatea în sine nu presupune foarte mult și se desfășoară, de cele mai multe ori, în liniște. Un moment ideal de a-ți dezvolta răbdarea și concentrarea. Specii care se regăsesc în apele Izvorului Muntelui: biban, şalău, păstrăv, plătică, roşioară, caras.

Locație

la cazare

Cost

adițional

Durată

3 ore

Siguranță

fără copii

activități

Bază sportivă multifuncțională

Fie că alegeți tenisul de câmp, tenis cu piciorul, basket sau volei, toate acestea ne vor păstra mintea sănătoasă într-un corp sănător. La 3 km de pensiunea noastră veți regăsi o bază sportivă multifuncțională. Închirierea echipamentelor și rezervări se vor face la recepție.

Locație

la cazare

Cost

adițional

Durată

3 ore

Siguranță

fără copii

activități

Paintball

Puține activități oferă turiștilor atât de multă satisfacție precum paintball-ul. Mixul perfect de concentrare și activitate fizică asigura deconectarea completă de problemele cotidiene. Acest sport nu include mișcări monotone și le permite jucătorilor să experimenteze o gamă întreagă de mișcări, cum ar fi alergarea sau cățărarea. O metodă ideală pentru a te elibera de stres.

Locație

la cazare

Cost

adițional

Durată

3 ore

Siguranță

fără copii

roRomână