unde ne găsiți ?

Pe malul lacului Bicaz, Sat. Chiriteni, Com. Hangu, Jud. Neamt, Str. Debarcaderului, Nr. 70, 617242 GPS: 47.045472, 26.027364

indicații de orientare

Există disponibilitate

Prețul este calculat per camera pentru Tuesday 19 September 2023 - 20 September 2023 (2 nopți)

deluxe

Cameră deluxe cu jacuzzi, terasă și vedere la lac

Această cameră este locul ideal pentru cei care caută o experiență de relaxare deosebită. Este dotată cu o terasă privată care oferă o panoramă spectaculoasă asupra lacului, fiind un loc perfect pentru a admira peisajul și pentru a te relaxa. În plus, camera este echipată cu o cadă jacuzzi, care oferă o experiență de hidromasaj terapeutică, ajutând la relaxarea mușchilor și eliminarea stresului.

Cazare + mic dejun

460 ron · Preț pentru 1 nopți

Cazare + demipensiune

620 ron · Preț pentru 1 nopți

2

Cazare + pensiune completă

760 ron · Preț pentru 1 nopți

2

#1
Adulți
Copii
+500 ron

Alegerea dumneavoastră

Toate taxele incluse: TVA 9% 460 ron
Check-in 19 September 2023
2
Cameră deluxe cu jacuzzi, terasă și vedere la lac
Check-out 21 September 2023
Cazare + mic dejun
2 adulti, 0 copii
Verifică disponibilitatea
dublă

Cameră dublă cu balcon

Camera dublă cu balcon este o cameră confortabilă și spațioasă, dotată cu un pat dublu și cu acces la un balcon privat. Balconul oferă o oportunitate unică de a admira priveliști impresionante spre satul românesc de altădată și de a respira aer curat într-un mediu liniștit și relaxant. Această cameră este amenajată cu toate facilitățile necesare pentru a asigura un sejur confortabil și plăcut, oferind o atmosferă intimă și relaxantă pentru cupluri sau călătorii în doi.

ce oferă această cameră
Check-in după ora 15:00 PM
Check-out până la 11:00 AM
Maximum 2 adulți
Fără animale de companie
Fumatul este interzis
Fără petreceri sau evenimente
Vedere spre rural
Suprafață 25 m²
Pat 180×200cm
Parcare gratuită la proprietate
Cabină de duș
Internet rapid prin Wi-Fi
Micul dejun este asigurat
Televizor cu ecran plat
Dotări esențiale
limbi vorbite Engleză, Italiană, Spaniolă, Limbajul semnelor
regulile casei
Vă rugăm să respectați linistea și confortul celorlalți oaspeți, evitând zgomotul în exces în spațiile comune și în camerele hotelului.
vedeți lista completă
activități

Plimbări cu barca

Lacul Bicaz reprezintă cel mai extins lac artificial din România, cu o suprafață impunătoare de 31 de kilometri pătrați și o lungime impresionantă de 40 de kilometri. Experimentarea unei plimbări cu barca pe aceste ape înseamnă nu doar a explora vastitatea lacului, ci și a te conecta cu frumusețea nealterată a pădurilor înconjurătoare, cu imponența muntelui Ceahlău și cu bogatul mozaic al poveștilor și tradițiilor acestei regiuni.

toate activitățile
atracții

Muzeul Nicolae Popa

Mai mult decât un muzeu. Un spațiu expozițional și de creație, înființat de creatorul popular Neculai Popa, dar și o destinație turistică pentru numeroși vizitatorii (români sau străini) care ajung să călătorească prin Ținutul Neamțului. Aici privirile vă vor fi încântate de lucrările de sculptură naivă create de Neculai Popa sau măștile cusute de soția sa Elenei Popa, o expoziție de pictură naivă românească și o colecții privată.

activități

Romantic escape

Hai să evadăm într-un loc doar al nostru și pentru noi, unde timpul pare să încetinească, iar magia apusului se reflectă măiestos în apele liniștite ale Lacului Bicaz. O plimbare cu barca devine astfel o călătorie intimă în căutarea momentului perfect, când soarele își ia adio în culori spectaculoase, iar priveliștea devine o pictură vie a iubirii noastre. În această odisee romantică, vom savura fiecare clipă, lăsând zgomotul lumii să se estompeze.

toate activitățile
atracții

Cetatea Neamţului

Asezată aproape de vârful cel mai înalt al Culmii Pleșului, cetatea face parte din categoria monumentelor medievale de valoare excepțională din România. Poziția strategică de care a beneficiat și prezența în evenimentele marcante pe care le-a cunoscut această parte a țării demonstrează faptul că, Cetatea Neamțului, a fost una dintre cele mai bine întărite cetăți de care a dispus statul medieval moldovenesc.

activități

Echitație

Plimbarea în natură este o experiență senzațională iar cu cât călărești mai mult, cu atât corpul învață să se miște odată cu calul. Drumul de la începător la călăreț avansat este lung, dar este presărat de multe momente de victorii personale și de extraordinară comunicare cu caii. Îți vei dezvolta capacitatea de coordonare, îți stimulează încrederea, pune mințea în funcțiune și te relaxează complet.

toate activitățile
atracții

Mănăstirea Petru Vodă

Mănăstirea Petru Vodă din județul Neamț este un lăcaș de cult pe cât de frumos pe atât de interesant, care se află în comuna Poiana Teiului, satul Poiana Largului. Părintele Iustin Pârvu a fost considerat unul dintre cei mai mari duhovnici ai ţării noastre, un sfânt al închisorilor comuniste, un om care şi-a dedicat întraga viaţă credinţei în Dumnezeu şi un mare iubitor al neamului românesc.

roRomână