unde ne găsiți ?

Pe malul lacului Bicaz, Sat. Chiriteni, Com. Hangu, Jud. Neamt, Str. Debarcaderului, Nr. 70, 617242 GPS: 47.045472, 26.027364

indicații de orientare

Există disponibilitate

Prețul este calculat per camera pentru Tuesday 19 September 2023 - 20 September 2023 (2 nopți)

deluxe

Cameră deluxe cu jacuzzi, terasă și vedere la lac

Această cameră este locul ideal pentru cei care caută o experiență de relaxare deosebită. Este dotată cu o terasă privată care oferă o panoramă spectaculoasă asupra lacului, fiind un loc perfect pentru a admira peisajul și pentru a te relaxa. În plus, camera este echipată cu o cadă jacuzzi, care oferă o experiență de hidromasaj terapeutică, ajutând la relaxarea mușchilor și eliminarea stresului.

Cazare + mic dejun

460 ron · Preț pentru 1 nopți

Cazare + demipensiune

620 ron · Preț pentru 1 nopți

2

Cazare + pensiune completă

760 ron · Preț pentru 1 nopți

2

#1
Adulți
Copii
+500 ron

Alegerea dumneavoastră

Toate taxele incluse: TVA 9% 460 ron
Check-in 19 September 2023
2
Cameră deluxe cu jacuzzi, terasă și vedere la lac
Check-out 21 September 2023
Cazare + mic dejun
2 adulti, 0 copii
grădinile române

regulile casei

Scopul nostru este acela de a vă oferi o experiență cu adevărat minunată la Grădinile Romane.

grădinileromane.ro

Regulile casei

Scopul nostru este acela de a vă oferi o experiență cu adevărat minunată la „Grădinile Romane”, de aceea vă invităm să aveți amabilitatea de a parcurge prezentul document care își dorește să puncteze aspecte importante atât pentru noi, în calitate de gazde, cât și pentru dumneavoastră, cei care ne onorați cu această vizită.

01. Vă rugăm să respectați programul de check-in și check-out. Anunțați-ne cu anticipare dacă aveți nevoie de check-in sau check-out timpuriu sau tardiv.

02. Respectați codul vestimentar în diferitele zone ale hotelului și restaurantului.

03. Nu este permisă consumarea de alimente și băuturi aduse din exterior în restaurant, grădină, camere sau în alte zone ale hotelului.

04. Este strict interzis consumul de semințe.

05. Este strict interzisă folosirea dispozitivelor și playlist-urilor muzicale proprii în spațiile comune și pe terasele camerelor.

06. Fumatul este interzis în orice zonă interioară a hotelului și restaurantului. Dacă doriți să fumați, vă rugăm să o faceți doar în zonele exterioare desemnate.

07. Vă rugăm să respectați liniștea și confortul celorlalți oaspeți, evitând zgomotul în exces în spațiile comune și în camerele hotelului.

08. Nu sunt acceptate animale de companie în hotel și restaurant.

09. Dacă aveți probleme de sănătate sau alergii alimentare, vă rugăm să ne informați din timp pentru a vă putea oferi mâncare sau servicii adecvate.

10. Vă rugăm să raportați orice deteriorare sau defecțiune din camera dvs. pentru o remediere adecvată.

11. Deteriorarea obiectelor din dotare atrage după sine plata sumei egale cu costul înlocuirii obiectului, inclusiv eventualele costuri de manoperă.

12. Vă rugăm să păstrați curățenia și să nu lăsați obiecte personale în spațiile comune unde acestea ar putea provoca un deranj sau o dezordine.

13. Respectați și utilizați în mod corespunzător facilitățile și echipamentele hotelului și restaurantului.

14. Comportamentul inadecvat poate duce la excluderea din hotel și restaurant și la imposibilitatea accesului ulterior în locația noastră.

15. Vă rugăm să nu lăsați copiii nesupravegheați în incinta proprietății noastre. Nu răspundem de eventualele accidente.

16. Pentru orice probleme sau necesități suplimentare, vă rugăm să vă adresați personalului calificat al hotelului și restaurantului.

Vă mulțumim că ați ales hotelul și restaurantul nostru. Prezența dumneavoastră aici este un privilegiu pentru noi, iar prin acest regulament ne asigurăm că putem oferi tuturor clienților noștri o experiență deosebită.

roRomână