where do you find us?

Pe malul lacului Bicaz, Sat. Chiriteni, Com. Hangu, Jud. Neamt, Str. Debarcaderului, Nr. 70, 617242 GPS: 47.045472, 26.027364

get directions

Există disponibilitate

Prețul este calculat per camera pentru Tuesday 19 September 2023 - 20 September 2023 (2 nopți)

deluxe

Deluxe room with jacuzzi, terrace and lake view

Această cameră este locul ideal pentru cei care caută o experiență de relaxare deosebită. Este dotată cu o terasă privată care oferă o panoramă spectaculoasă asupra lacului, fiind un loc perfect pentru a admira peisajul și pentru a te relaxa. În plus, camera este echipată cu o cadă jacuzzi, care oferă o experiență de hidromasaj terapeutică, ajutând la relaxarea mușchilor și eliminarea stresului.

Cazare + mic dejun

460 ron · Preț pentru 1 nopți

Cazare + demipensiune

620 ron · Preț pentru 1 nopți

2

Cazare + pensiune completă

760 ron · Preț pentru 1 nopți

2

#1
Adulți
Copii
+500 ron

Alegerea dumneavoastră

Toate taxele incluse: TVA 9% 460 ron
Check-in 19 September 2023
2
Deluxe room with jacuzzi, terrace and lake view
Check-out 21 September 2023
Cazare + mic dejun
2 adulti, 0 copii
rooms

serenity and elegance in every room

Încheie ziua relaxându-te într-un cadru intim, savurând atmosfera de serenitate și eleganță pe care fiecare cameră o oferă.

rezervă o cameră
deluxe

Deluxe room with jacuzzi, terrace and lake view

This room is the ideal place for those looking for a special relaxation experience. Equipped with a private terrace that offers a spectacular panorama of the lake, being a perfect place to admire the scenery and relax. The room is equipped with a jacuzzi, which offers a therapeutic hydromassage experience, helping to relax muscles and eliminate stress.

2+1

30 m²

lake

196×91

180×200

vezi mai multe detalii
deluxe

Deluxe room with terrace and lake view

Această cameră este amenajată confortabil și elegant, fiind dotată cu toate facilitățile necesare pentru un sejur relaxant și plăcut. În plus, terasa oferă o oportunitate unică de a admira peisajul natural și de a savura o băutură sau o gustare în aer liber. Camera cu vedere la lac este ideală pentru cei care doresc să se bucure de liniște, frumusețe și intimitate într-un cadru natural și confortabil.

2+2

30 m²

lake

130×192

180×200

vezi mai multe detalii
superior

Superior room with balcony and lake view

Dotată cu un pat generos, care oferă suficient spațiu pentru a vă bucura de un somn liniștit. Patul este prevăzut cu o saltea ortopedică, care vă oferă suport și confort optim pentru coloana vertebrală, astfel încât să vă treziți odihniți și fără dureri de spate. Indiferent dacă vă bucurați de lumina blândă a dimineții sau de farmecul serii, priveliștea de pe balcon va fi cu siguranță de neuitat.

2

20 m²

lake

200×180

cabină

vezi mai multe detalii
double

Double room with balcony

Camera dublă cu balcon este o cameră confortabilă și spațioasă, dotată cu un pat dublu și cu acces la un balcon privat. Balconul oferă o oportunitate unică de a admira priveliști impresionante spre satul românesc de altădată și de a respira aer curat într-un mediu liniștit și relaxant. Această cameră este amenajată cu toate facilitățile necesare pentru a asigura un sejur confortabil și plăcut, oferind o atmosferă intimă și relaxantă pentru cupluri sau călătorii în doi.

2

25 m²

nature

180×200

cabină

vezi mai multe detalii
standard

Standard room

Patul generos vă oferă spațiu suficient pentru a vă întinde și a vă relaxa în timpul nopții, iar fotoliul extensibil poate fi folosit ca o opțiune suplimentară pentru dormit sau ca loc de relaxare în timpul zilei. De asemenea, pernele antialergice asigură un mediu igienic și sigur, eliminând riscul de alergii sau alte afecțiuni asociate cu praful și alți alergeni. Camera este amenajată cu toate facilitățile necesare pentru a vă asigura un sejur confortabil. Această cameră nu dispune de balcon.

2+1

25 m²

80×190

180×200

cabină

vezi mai multe detalii
enEngleză